Herman Moerkerk (1879-1949)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Herman Moerkerk
Herman Moerkerk (1879-1949)

Herman Moerkerk (1879-1949)

Kunstenaar

Herman moerkerk 1879-1949

Aangeboden items
1
Verkochte items
24
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Herman Moerkerk - Drie vrienden kopen? Bied vanaf 380!
Herman Moerkerk (1879-1949) Nederlands Drie vrienden
TechniekAquarel
Afmetingen34 x 28 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 380
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Herman Moerkerk

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Herman Moerkerk? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Herman Moerkerk. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Herman Moerkerk en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Herman Moerkerk te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Herman Moerkerk!

Volg het aanbod kunst van Herman Moerkerk te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Herman Moerkerk te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Herman Moerkerk instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Herman Moerkerk kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Herman Moerkerk!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Herman Moerkerk kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Herman Moerkerk en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Herman Moerkerk via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Herman Moerkerk of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Herman Moerkerk?

Kunst kopen van Herman Moerkerk begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Herman Moerkerk, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Herman Moerkerk. Om meer kans te maken om de Herman Moerkerk te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Herman Moerkerk! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.