Hetty Brink (1947)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hetty Brink
Hetty Brink (1947)

Hetty Brink (1947)

Kunstenaar

Hetty BRINK (Amsterdam, 1947)

Aangeboden items
2
Verkochte items
6
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
Hetty Brink - Ets: "Ergens in Amsterdam" - 1977 kopen? Bied vanaf 75!
Hetty Brink (1947) Nederlands Ets: "Ergens in Amsterdam" - 1977
TechniekEts
Afmetingen36.5 cm x 44 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee
FA. (4)
Hetty Brink - Ets: "Bekijks" - 1979 kopen? Bied vanaf 75!
Hetty Brink (1947) Nederlands Ets: "Bekijks" - 1979
TechniekEts
Afmetingen50 cm x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee
FA. (2)

Kunst kopen van Hetty Brink

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hetty Brink? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hetty Brink. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hetty Brink en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hetty Brink te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hetty Brink!

Volg het aanbod kunst van Hetty Brink te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hetty Brink te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hetty Brink instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hetty Brink kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hetty Brink!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hetty Brink kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hetty Brink en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hetty Brink via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hetty Brink of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hetty Brink?

Kunst kopen van Hetty Brink begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hetty Brink, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hetty Brink. Om meer kans te maken om de Hetty Brink te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hetty Brink! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.