• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Hilly van Eerten (1957)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Hilly van Eerten

Hilly van Eerten (1957)

Kunstenaar

Hilly van EERTEN (Nijverdal 1957)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Hilly van Eerten - Openbare Bibliotheek OBA, nieuwbouw aan het Oosterdok te Amsterdam 2. kopen? Bied vanaf 200!
Hilly van Eerten - Openbare Bibliotheek OBA, nieuwbouw aan het Oosterdok te Amsterdam 2.

Grafiek na 1900

Geplaatst doorHegien

Eindtijd18-02-2022 om 22:00

Jaartal2009
TechniekMonotype
Afmetingen65 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Hilly van Eerten

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hilly van Eerten? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hilly van Eerten. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hilly van Eerten en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hilly van Eerten te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hilly van Eerten!

Volg het aanbod kunst van Hilly van Eerten te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hilly van Eerten te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hilly van Eerten instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hilly van Eerten kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hilly van Eerten!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hilly van Eerten kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hilly van Eerten en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hilly van Eerten via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hilly van Eerten of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hilly van Eerten?

Kunst kopen van Hilly van Eerten begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hilly van Eerten, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hilly van Eerten. Om meer kans te maken om de Hilly van Eerten te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hilly van Eerten! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.