Honore Daumier (1808-1879)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Honore Daumier
Honore Daumier (1808-1879)

Honore Daumier (1808-1879)

Kunstenaar

Honore DAUMIER (Marseille, 26 februari 1808 ? Valmondois, 10 februari 1879) was een Franse graficus, karikaturist, schilder en beeldhouwer.

Aangeboden items
0
Verkochte items
24
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Honore Daumier (1808-1879) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 24 items van Honore Daumier (1808-1879) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 20 mensen die Honore Daumier (1808-1879) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Honore Daumier

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Honore Daumier? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Honore Daumier. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Honore Daumier en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Honore Daumier te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Honore Daumier!

Volg het aanbod kunst van Honore Daumier te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Honore Daumier te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Honore Daumier instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Honore Daumier kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Honore Daumier!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Honore Daumier kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Honore Daumier en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Honore Daumier via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Honore Daumier of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Honore Daumier?

Kunst kopen van Honore Daumier begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Honore Daumier, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Honore Daumier. Om meer kans te maken om de Honore Daumier te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Honore Daumier! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.