Hugo Duchateau (1938)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hugo Duchateau
Hugo Duchateau (1938)

Hugo Duchateau (1938)

Kunstenaar

Hugo Duchateau (Tienen, 1938) won verschillende prijzen o.a."Prijs van Rome" ('67), Jonge Belgische schilderkunst ('70), zilveren medaille in de Europaprijs voor schilderkunst te Oostende. Hij kreeg verschillende malen de prijs van de Belgische Kunstcritici en werd in 1983 geselecteerd om de Vlaamse Gemeenschap te vertegenwoordigen op de Biënnale van San Paulo. Een jaar later werd hem de "Prijs Beeldende Kunst" van de Vlaamse Deelregering en de "Provinciale Prijs van Limburg voor Plastische Kunsten toegekend".

Aangeboden items
1
Verkochte items
12
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. (9 x Favoriet)
filters
Hugo Duchateau - 172/250 kopen? Bied vanaf 60!
Hugo Duchateau (1938) Belgisch 172/250
TechniekEts
Afmetingen22 cm x 16.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Huidig bod
€ 60
1 bieding
Bied mee Bied mee
FA. (1)

Kunst kopen van Hugo Duchateau

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hugo Duchateau? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hugo Duchateau. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hugo Duchateau en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hugo Duchateau te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hugo Duchateau!

Volg het aanbod kunst van Hugo Duchateau te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hugo Duchateau te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hugo Duchateau instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hugo Duchateau kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hugo Duchateau!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hugo Duchateau kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hugo Duchateau en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hugo Duchateau via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hugo Duchateau of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hugo Duchateau?

Kunst kopen van Hugo Duchateau begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hugo Duchateau, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hugo Duchateau. Om meer kans te maken om de Hugo Duchateau te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hugo Duchateau! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.