Iet van Es (1932)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Iet van Es
Iet van Es (1932)

Iet van Es (1932)

Kunstenaar

Iet van ES (1932)

Aangeboden items
1
Verkochte items
8
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
filters
Iet van Es - Olieverf op doek - 1991 (Groot) kopen? Bied vanaf 245!
Iet van Es (1932) Nederlands Olieverf op doek - 1991 (Groot)
TechniekOlieverf
Afmetingen100 cm x 100 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 245
Bied mee Bied mee
FA. (1)

Kunst kopen van Iet van Es

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Iet van Es? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Iet van Es. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Iet van Es en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Iet van Es te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Iet van Es!

Volg het aanbod kunst van Iet van Es te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Iet van Es te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Iet van Es instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Iet van Es kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Iet van Es!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Iet van Es kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Iet van Es en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Iet van Es via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Iet van Es of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Iet van Es?

Kunst kopen van Iet van Es begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Iet van Es, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Iet van Es. Om meer kans te maken om de Iet van Es te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Iet van Es! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.