Ineke van Koningsbruggen (1943)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Ineke van Koningsbruggen
Ineke van Koningsbruggen (1943)

Ineke van Koningsbruggen (1943)

Ineke van KONINGSBRUGGEN

Aangeboden items
0
Verkochte items
25
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Ineke van Koningsbruggen (1943) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 25 items van Ineke van Koningsbruggen (1943) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 11 mensen die Ineke van Koningsbruggen (1943) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Ineke van Koningsbruggen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ineke van Koningsbruggen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ineke van Koningsbruggen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ineke van Koningsbruggen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ineke van Koningsbruggen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ineke van Koningsbruggen!

Volg het aanbod kunst van Ineke van Koningsbruggen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ineke van Koningsbruggen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ineke van Koningsbruggen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ineke van Koningsbruggen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ineke van Koningsbruggen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ineke van Koningsbruggen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ineke van Koningsbruggen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ineke van Koningsbruggen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ineke van Koningsbruggen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ineke van Koningsbruggen?

Kunst kopen van Ineke van Koningsbruggen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ineke van Koningsbruggen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ineke van Koningsbruggen. Om meer kans te maken om de Ineke van Koningsbruggen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ineke van Koningsbruggen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.