Irene Borg (1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Irene Borg
Irene Borg (1950)

Irene Borg (1950)

Irene BORG (California 1950)

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Irene Borg (1950) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Irene Borg (1950) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Irene Borg

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Irene Borg? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Irene Borg. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Irene Borg en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Irene Borg te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Irene Borg!

Volg het aanbod kunst van Irene Borg te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Irene Borg te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Irene Borg instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Irene Borg kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Irene Borg!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Irene Borg kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Irene Borg en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Irene Borg via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Irene Borg of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Irene Borg?

Kunst kopen van Irene Borg begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Irene Borg, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Irene Borg. Om meer kans te maken om de Irene Borg te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Irene Borg! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.