Jaap Eerland (1946)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jaap Eerland
Jaap Eerland (1946)

Jaap Eerland (1946)

Kunstschilder

Jaap EERLAND (Den Haag, 1946)

Aangeboden items
2
Verkochte items
15
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
filters
Jaap Eerland - '' Waterjuffer " kopen? Bied vanaf 100!
Jaap Eerland (1946) '' Waterjuffer "
TechniekAcryl
Afmetingen103 cm x 113 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee
FA. (15)
Jaap Eerland - C5124-8, Vrouw met vogel kopen? Bied vanaf 25!
Jaap Eerland (1946) C5124-8, Vrouw met vogel
TechniekGemengde Druktechniek
Afmetingen52.5 cm x 67.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee
FA. (2)

Kunst kopen van Jaap Eerland

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jaap Eerland? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jaap Eerland. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jaap Eerland en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jaap Eerland te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jaap Eerland!

Volg het aanbod kunst van Jaap Eerland te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jaap Eerland te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jaap Eerland instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jaap Eerland kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jaap Eerland!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jaap Eerland kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jaap Eerland en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jaap Eerland via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jaap Eerland of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jaap Eerland?

Kunst kopen van Jaap Eerland begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jaap Eerland, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jaap Eerland. Om meer kans te maken om de Jaap Eerland te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jaap Eerland! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.