Jacobus Bijtel (1893-1983)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jacobus Bijtel
Jacobus Bijtel (1893-1983)

Jacobus Bijtel (1893-1983)

Kunstenaar

Jacobus BIJTEL (Schiedam, 1893 - Ede, 1983) Woonde en werkte in Rotterdam, Den Haag, laatst in Ede.Leerling van de Akademie van Beeldende Kunsten en Technische Wetenschappen te Rotterdam en van de Vrije Akademie in Den Haag. Schilderde, aquarelleerde en tekende stillevens, landschappen en portretten. Expressionistisch, soms abstrakt.Was lid van de vereniging van Edese kunstschilders.

Aangeboden items
1
Verkochte items
8
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (8 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Jacobus Bijtel - Brabants Landschap kopen? Bied vanaf 200!
Jacobus Bijtel - Brabants LandschapSchilderij
Geplaatst doorObe
Eindtijd 04-02-2023 om 20:37
Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
Afmetingen76 cm x 96 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Jacobus Bijtel

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jacobus Bijtel? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jacobus Bijtel. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jacobus Bijtel en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jacobus Bijtel te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jacobus Bijtel!

Volg het aanbod kunst van Jacobus Bijtel te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jacobus Bijtel te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jacobus Bijtel instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jacobus Bijtel kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jacobus Bijtel!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jacobus Bijtel kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jacobus Bijtel en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jacobus Bijtel via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jacobus Bijtel of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jacobus Bijtel?

Kunst kopen van Jacobus Bijtel begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jacobus Bijtel, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jacobus Bijtel. Om meer kans te maken om de Jacobus Bijtel te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jacobus Bijtel! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.