Jacques Gregoire (1961)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jacques Gregoire
Jacques Gregoire (1961)

Jacques Gregoire (1961)

Kunstenaar

Jacques Grégoire, geboren in 1961 in Den Haag Hij woont en werkt met beurten in Amsterdam en Australië Hij staat op de waarde bepalende lijst van kunstenaars door de eeuwen heen op: W 14.

Aangeboden items
1
Verkochte items
11
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jacques Gregoire - View on a Billabong kopen? Bied vanaf 600!
Jacques Gregoire (1961) Nederlands View on a Billabong
TechniekOlieverf
Afmetingen112 x 152 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 600
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jacques Gregoire

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jacques Gregoire? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jacques Gregoire. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jacques Gregoire en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jacques Gregoire te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jacques Gregoire!

Volg het aanbod kunst van Jacques Gregoire te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jacques Gregoire te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jacques Gregoire instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jacques Gregoire kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jacques Gregoire!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jacques Gregoire kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jacques Gregoire en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jacques Gregoire via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jacques Gregoire of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jacques Gregoire?

Kunst kopen van Jacques Gregoire begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jacques Gregoire, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jacques Gregoire. Om meer kans te maken om de Jacques Gregoire te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jacques Gregoire! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.