Jan Freark Wierda (1954-2011)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Jan Freark Wierda
Jan Freark Wierda (1954-2011)

Jan Freark Wierda (1954-2011)

Jan Freark Wierda (1954 - 2011) leerde in z'n eerste academiejaar, aan de 'Rietveld' in Amsterdam, vooral het wit van het aquarelpapier te gebruiken. Op de Academie Beeldende Kunsten in Arnhem nam hij afscheid van het surrealisme en maakte kennis met het ambachtelijke etsen en lithografie.Als reactie op het tekenen en schilderen volgens de academische normen legde Freark zich toe op reli

Aangeboden items
2
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Jan Freark Wierda (1954-2011) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.
Internationaal worden wel 2 items aangeboden. Klik hier om deze te bekijken.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Jan Freark Wierda (1954-2011) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Jan Freark Wierda

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Freark Wierda? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Freark Wierda. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Freark Wierda en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Freark Wierda te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Freark Wierda!

Volg het aanbod kunst van Jan Freark Wierda te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Freark Wierda te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Freark Wierda instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Freark Wierda kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Freark Wierda!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Freark Wierda kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Freark Wierda en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Freark Wierda via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Freark Wierda of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Freark Wierda?

Kunst kopen van Jan Freark Wierda begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Freark Wierda, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Freark Wierda. Om meer kans te maken om de Jan Freark Wierda te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Freark Wierda! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.