• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Jan Goselink (1928)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan Goselink
Jan Goselink (1928)

Jan Goselink (1928)

Kunstenaar

Jan Goselink geboren in 1928 in Collendoorn (Hardenberg), aquarellist, etser, schilder. Na zijn lerarenopleiding nam Jan Goselink tekenlessen en behaalde de L.O.-akte tekenen. Hij is echter altijd werkzaam geweest als docent wiskunde en maakte zijn tekeningen, etsen, aquarellen, gouaches en olieverfschilderijen in zijn vrije tijd. Hij heeft een voorkeur voor onderwerpen dicht bij huis en vooral de natuur, dier en plant, is voor hem een inspiratiebron. Voor het werk van de schilder en illustrator Anton Pieck heeft hij grote bewondering en dat heeft invloed gehad op zijn werk. Het Noord Veluws Dagblad schreef op 19 maart 1983: “De kunst van Jan Goselink is bescheiden en ongecompliceerd. Hij werkt vanuit een intuïtieve gevoeligheid voor hogere waarden in de dingen om ons heen, hogere waarden die alleen zichtbaar zijn voor hen die met schoongewassen ogen het leven tegemoet treden. Vooral in zijn etsen blijft het bij een afbeelding, sfeervol, maar te weinig verbijzonderend. Het onderwerp presenteert zich niet als iets nieuws. Jan Goselinks kunst is bezinnend, niet overredend, meer uit het hart dan uit het hoofd geboren”.

Aangeboden items
0
Verkochte items
10
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Jan Goselink (1928) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Jan Goselink (1928) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

Kunst kopen van Jan Goselink

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Goselink? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Goselink. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Goselink en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Goselink te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Goselink!

Volg het aanbod kunst van Jan Goselink te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Goselink te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Goselink instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Goselink kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Goselink!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Goselink kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Goselink en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Goselink via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Goselink of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Goselink?

Kunst kopen van Jan Goselink begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Goselink, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Goselink. Om meer kans te maken om de Jan Goselink te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Goselink! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.