Jan Hofman (1942)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan Hofman
Jan Hofman (1942)

Jan Hofman (1942)

Kunstenaar

Jan HOFMAN

Etser en schilder

Geboren te Groningen in 1942.

Opleiding:

Academie Minerva, Groningen

Jan van Eyck Academie, Maastricht

Woont en werkt in Leeuwarden

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
1
Verkochte items
12
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jan Hofman - Grafiek kopen? Bied vanaf 50!
Jan Hofman (1942) Nederlands Grafiek
TechniekZeefdruk
Afmetingen61 x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jan Hofman

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Hofman? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Hofman. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Hofman en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Hofman te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Hofman!

Volg het aanbod kunst van Jan Hofman te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Hofman te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Hofman instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Hofman kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Hofman!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Hofman kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Hofman en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Hofman via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Hofman of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Hofman?

Kunst kopen van Jan Hofman begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Hofman, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Hofman. Om meer kans te maken om de Jan Hofman te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Hofman! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.