Jan Michiels
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan Michiels
Jan Michiels

Jan Michiels

Kunstenaar

Jan MICHIELS

Aangeboden items
2
Verkochte items
1
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Jan Michiels - Masker kopen? Bied vanaf 850!
Jan Michiels - MaskerBeeld / Object
Geplaatst doorJanMichiels
Eindtijd 23-10-2022 om 22:30
Jaartal2020
TechniekTin
Afmetingen40 cm x 40 cm x 15 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd
Jan Michiels - Regendruppels kopen? Bied vanaf 550!
Jan Michiels - RegendruppelsSchilderij
Geplaatst doorJanMichiels
Eindtijd 23-10-2022 om 22:35
Jaartal2022
TechniekAcryl
Afmetingen62 cm x 52 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Jan Michiels

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Michiels? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Michiels. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Michiels en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Michiels te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Michiels!

Volg het aanbod kunst van Jan Michiels te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Michiels te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Michiels instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Michiels kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Michiels!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Michiels kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Michiels en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Michiels via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Michiels of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Michiels?

Kunst kopen van Jan Michiels begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Michiels, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Michiels. Om meer kans te maken om de Jan Michiels te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Michiels! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.