Jan Schoonhoven Jr. (1975)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan Schoonhoven Jr.
Jan Schoonhoven Jr. (1975)

Jan Schoonhoven Jr. (1975)

Kunstenaar

Jan SCHOONHOVEN JR. (1975)

Kleinzoon van de bekende zero kunstenaar Jan Schoonhoven

Aangeboden items
1
Verkochte items
11
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jan Schoonhoven Jr. - Zonder titel kopen? Bied vanaf 1050!
Jan Schoonhoven Jr. (1975) Nederlands Zonder titel
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen65 x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 1.050
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jan Schoonhoven Jr.

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Schoonhoven Jr.? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Schoonhoven Jr.. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Schoonhoven Jr. en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Schoonhoven Jr. te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Schoonhoven Jr.!

Volg het aanbod kunst van Jan Schoonhoven Jr. te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Schoonhoven Jr. te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Schoonhoven Jr. instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Schoonhoven Jr. kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Schoonhoven Jr.!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Schoonhoven Jr. kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Schoonhoven Jr. en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Schoonhoven Jr. via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Schoonhoven Jr. of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Schoonhoven Jr.?

Kunst kopen van Jan Schoonhoven Jr. begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Schoonhoven Jr., heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Schoonhoven Jr.. Om meer kans te maken om de Jan Schoonhoven Jr. te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Schoonhoven Jr.! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.