Jan van Delft (1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Jan van Delft
Jan van Delft (1950)

Jan van Delft (1950)

Jan van DELFT (Drunen 1950)

Schilder, graficus.

Opleiding:

Hij volgde zijn opleiding aan de Akademie voor Beeldende Kunst AKI in Enschede.

Van Delft woont en werkt in Arnhem.

Geïnspireerd door universele tekens en symbolen, gaat Jan van Delft op zoek naar de kracht en betekenis ervan voor de mens vandaag de dag. Deze samenkomst van verschillende culturen en tijden maakt het werk van Van Delft actueel.

Aangeboden items
1
Verkochte items
287
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jan van Delft - Acrylverf op doek - Zonder titel kopen? Bied vanaf 100!
Jan van Delft (1950) Nederlands Acrylverf op doek - Zonder titel
Techniek Acryl
Afmetingen 154 x 104 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Canvas (Doek)
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jan van Delft

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan van Delft? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan van Delft. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan van Delft en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan van Delft te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan van Delft!

Volg het aanbod kunst van Jan van Delft te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan van Delft te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan van Delft instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan van Delft kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan van Delft!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan van Delft kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan van Delft en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan van Delft via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan van Delft of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan van Delft?

Kunst kopen van Jan van Delft begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan van Delft, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan van Delft. Om meer kans te maken om de Jan van Delft te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan van Delft! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.