Jan van Deursen (1896-1981)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan van Deursen
Jan van Deursen (1896-1981)

Jan van Deursen (1896-1981)

Kunstenaar

Jan van DEURSEN (Den Bosch 1896 - Maastricht 1981)

Aangeboden items
2
Verkochte items
12
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Jan van Deursen - Cortija Montanes - Torremolinos Malaga kopen? Bied vanaf 50!
Jan van Deursen - Cortija Montanes - Torremolinos MalagaSchilderij
Geplaatst doorObe
Eindtijd 21-09-2022 om 19:15
Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
Afmetingen52 cm x 72 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Jan van Deursen - Toren - Cortija Montanes - Torremolinos Malaga kopen? Bied vanaf 50!
Jan van Deursen - Toren - Cortija Montanes - Torremolinos MalagaSchilderij
Geplaatst doorObe
Eindtijd 21-09-2022 om 21:30
Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
Afmetingen52 cm x 67 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Jan van Deursen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan van Deursen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan van Deursen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan van Deursen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan van Deursen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan van Deursen!

Volg het aanbod kunst van Jan van Deursen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan van Deursen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan van Deursen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan van Deursen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan van Deursen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan van Deursen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan van Deursen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan van Deursen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan van Deursen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan van Deursen?

Kunst kopen van Jan van Deursen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan van Deursen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan van Deursen. Om meer kans te maken om de Jan van Deursen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan van Deursen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.