Jan Vanriet (1948)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan Vanriet
Jan Vanriet (1948)

Jan Vanriet (1948)

Kunstenaar

Jan VANRIET (Antwerpen, 1948)

Aangeboden items
2
Verkochte items
9
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. (25 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Jan Vanriet - Liggend naakt kopen? Bied vanaf 75!
Jan Vanriet - Liggend naaktGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorvlart
Eindtijd 30-03-2023 om 22:56
Jaartal1989
TechniekLitho
Afmetingen63.5 cm x 90 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Jan Vanriet - galerij De Zwarte Panter, Antwerpen kopen? Bied vanaf 55!
Jan Vanriet - galerij De Zwarte Panter, AntwerpenGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorPanter
Eindtijd 02-04-2023 om 21:05
Jaartal1978
TechniekZeefdruk
Afmetingen63 cm x 44 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Jan Vanriet

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Vanriet? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Vanriet. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Vanriet en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Vanriet te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Vanriet!

Volg het aanbod kunst van Jan Vanriet te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Vanriet te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Vanriet instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Vanriet kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Vanriet!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Vanriet kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Vanriet en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Vanriet via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Vanriet of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Vanriet?

Kunst kopen van Jan Vanriet begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Vanriet, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Vanriet. Om meer kans te maken om de Jan Vanriet te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Vanriet! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.