Jan Worst (1953)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Jan Worst
Jan Worst (1953)

Jan Worst (1953)

Jan WORST (Heerenveen, 1953)

Aangeboden items
0
Verkochte items
25
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Jan Worst (1953) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 25 items van Jan Worst (1953) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 64 mensen die Jan Worst (1953) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Jan Worst

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Worst? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Worst. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Worst en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Worst te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Worst!

Volg het aanbod kunst van Jan Worst te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Worst te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Worst instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Worst kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Worst!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Worst kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Worst en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Worst via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Worst of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Worst?

Kunst kopen van Jan Worst begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Worst, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Worst. Om meer kans te maken om de Jan Worst te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Worst! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.