Jasper Johns (1930)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jasper Johns
Jasper Johns (1930)

Jasper Johns (1930)

Kunstenaar

Jasper JOHNS (Augusta 1930)

Aangeboden items
1
Verkochte items
5
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Links
Favoriet
FA. (11 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Jasper Johns - a Retrospective 1996 - uitgave MoMa - monumentaal - 408 pag. kopen? Bied vanaf 50!
Jasper Johns - a Retrospective 1996 - uitgave MoMa - monumentaal - 408 pag.Kunstboeken
Geplaatst doorMiles
Eindtijd 26-12-2022 om 21:30
Jaartal1996
TechniekHardcover
Afmetingen31 cm x 23.5 cm (h x b)

Kunst kopen van Jasper Johns

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jasper Johns? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jasper Johns. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jasper Johns en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jasper Johns te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jasper Johns!

Volg het aanbod kunst van Jasper Johns te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jasper Johns te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jasper Johns instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jasper Johns kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jasper Johns!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jasper Johns kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jasper Johns en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jasper Johns via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jasper Johns of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jasper Johns?

Kunst kopen van Jasper Johns begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jasper Johns, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jasper Johns. Om meer kans te maken om de Jasper Johns te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jasper Johns! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.