Jasper Krabbé (1970)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Jasper Krabbé
Jasper Krabbé (1970)

Jasper Krabbé (1970)

Kunstschilder, Tekenaar

Jasper KRABBÉ (Amsterdam 1970)

Biografie/Opleiding

Van 1989 tot 1992 volgde Jasper Krabbé, zoon van Jeroen Krabbé, een opleiding in de richting schilderen en grafiek aan de Gerrit Rietveld Academie te Amsterdam. Van 1992 tot 1993 volgde hij in New York een opleiding aan de Cooper Union School of Art. In 1993 slaagde hij Cum Laude. Momenteel is Krabbé woonachtig en werkzaam in Amsterdam en New York.

Als onderdeel van de artistieke familie Krabbé startte hij zijn kunstzinnige carrière in de jaren ’80 als graffitischrijver in de straten van Amsterdam. Onder het alias JAZ vormde hij met vijf anderen de graffiti-groep United Street Artists (USA). Zijn schilder- en tekencarrière bloeide op na zijn opleidingen. Krabbé’s kunst reflecteert veelal herinneringen die opgedaan zijn tijdens reizen naar onder anderen Cuba en Nieuw-Zeeland. In zijn tekeningen maakt hij vaak gebruik van bestaande materialen, wat resulteert in een mengsel van oorspronkelijke functie en persoonlijke expressie.

Exposities

Jasper Krabbé heeft diverse solo- en groepstentoonstellingen gehad in onder andere New York, Amsterdam, São Paolo en Auckland. Zijn werk is onderdeel van de vaste collectie van onder anderen Museum De Fundatie in Zwolle en Stedelijk Museum Amsterdam.


Aangeboden items
1
Verkochte items
36
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jasper Krabbé - gemengde techniek (pastel, aquarel) op papier "nachtlandschap" gesigneerd kopen? Bied vanaf 130!
Jasper Krabbé (1970) Nederlands gemengde techniek (pastel, aquarel) op papier "nachtlandschap" gesigneerd
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen20 x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Huidig bod
€ 140
2 biedingen
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jasper Krabbé

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jasper Krabbé? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jasper Krabbé. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jasper Krabbé en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jasper Krabbé te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jasper Krabbé!

Volg het aanbod kunst van Jasper Krabbé te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jasper Krabbé te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jasper Krabbé instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jasper Krabbé kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jasper Krabbé!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jasper Krabbé kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jasper Krabbé en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jasper Krabbé via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jasper Krabbé of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jasper Krabbé?

Kunst kopen van Jasper Krabbé begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jasper Krabbé, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jasper Krabbé. Om meer kans te maken om de Jasper Krabbé te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jasper Krabbé! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.