Jean Baptiste Madou (1796-1877)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jean Baptiste Madou
Jean Baptiste Madou (1796-1877)

Jean Baptiste Madou (1796-1877)

Kunstenaar

Jean Baptiste MADOU (Brussel, 1796 - Sint-Joost-ten-Node, 1877)

Aangeboden items
3
Verkochte items
7
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
Jean Baptiste Madou - 6 prenten van aquarellen | koperdiepdruk - beperkte oplage kopen? Bied vanaf 50!
Jean Baptiste Madou (1796-1877) Belgisch 6 prenten van aquarellen | koperdiepdruk - beperkte oplage
TechniekGemengde Druktechniek
Afmetingen27.5 cm x 34.5 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
FA. 
Jean Baptiste Madou - 6 prenten in koperdiepdruk, gesigneerd kopen? Bied vanaf 50!
Jean Baptiste Madou (1796-1877) Belgisch 6 prenten in koperdiepdruk, gesigneerd
TechniekHeliogravure
Afmetingen34 cm x 27.5 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
FA. (3)

Kunst kopen van Jean Baptiste Madou

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jean Baptiste Madou? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jean Baptiste Madou. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jean Baptiste Madou en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jean Baptiste Madou te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jean Baptiste Madou!

Volg het aanbod kunst van Jean Baptiste Madou te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jean Baptiste Madou te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jean Baptiste Madou instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jean Baptiste Madou kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jean Baptiste Madou!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jean Baptiste Madou kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jean Baptiste Madou en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jean Baptiste Madou via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jean Baptiste Madou of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jean Baptiste Madou?

Kunst kopen van Jean Baptiste Madou begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jean Baptiste Madou, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jean Baptiste Madou. Om meer kans te maken om de Jean Baptiste Madou te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jean Baptiste Madou! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.