Jean David-Balay
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jean David-Balay
Jean David-Balay

Jean David-Balay

Kunstenaar

Jean DAVID-BALAY

Ook bekend als: Jean DAVID DE SAUZEA

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Jean David-Balay - Twee paardenhoofden kopen? Bied vanaf 550!
Jean David-Balay - Twee paardenhoofdenBeeld / Object
Geplaatst doorliesko
Eindtijd 27-02-2023 om 19:09
Periode1945 t/m 1999
TechniekBrons
Afmetingen25 cm x 7 cm x 13 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd

Kunst kopen van Jean David-Balay

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jean David-Balay? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jean David-Balay. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jean David-Balay en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jean David-Balay te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jean David-Balay!

Volg het aanbod kunst van Jean David-Balay te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jean David-Balay te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jean David-Balay instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jean David-Balay kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jean David-Balay!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jean David-Balay kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jean David-Balay en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jean David-Balay via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jean David-Balay of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jean David-Balay?

Kunst kopen van Jean David-Balay begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jean David-Balay, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jean David-Balay. Om meer kans te maken om de Jean David-Balay te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jean David-Balay! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.