• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Jean Houben (1942-1981)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Jean Houben

Jean Houben (1942-1981)

Kunstenaar

Jean HOUBEN (Stein 1942 - Stein 1981)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Jean Houben - Man met kind, bronzen beeld kopen? Bied vanaf 750!
Jean Houben - Man met kind, bronzen beeld

Beeld / Object

Geplaatst doorRosser

Eindtijd06-06-2022 om 19:48

Jaartal1971
TechniekBrons
Afmetingen21 cm x 10 cm x 8 cm (h x b x d)
Gewicht2500 g
GesigneerdHandgesigneerd

Kunst kopen van Jean Houben

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jean Houben? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jean Houben. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jean Houben en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jean Houben te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jean Houben!

Volg het aanbod kunst van Jean Houben te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jean Houben te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jean Houben instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jean Houben kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jean Houben!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jean Houben kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jean Houben en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jean Houben via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jean Houben of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jean Houben?

Kunst kopen van Jean Houben begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jean Houben, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jean Houben. Om meer kans te maken om de Jean Houben te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jean Houben! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.