Jean-Michel Lengrand (1955)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jean-Michel Lengrand
Jean-Michel Lengrand (1955)

Jean-Michel Lengrand (1955)

Kunstschilder

Jean-Michel LENGRAND (Parijs 1955)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Jean-Michel Lengrand - "Le Verseau" en "La Balance" - 2 Etsen kopen? Bied vanaf 50!
Jean-Michel Lengrand - "Le Verseau" en "La Balance" - 2 EtsenGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorStationsider
Eindtijd 19-03-2023 om 22:52
Periode2000 t/m Heden
TechniekEts
Afmetingen36.5 cm x 28.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Jean-Michel Lengrand

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jean-Michel Lengrand? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jean-Michel Lengrand. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jean-Michel Lengrand en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jean-Michel Lengrand te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jean-Michel Lengrand!

Volg het aanbod kunst van Jean-Michel Lengrand te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jean-Michel Lengrand te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jean-Michel Lengrand instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jean-Michel Lengrand kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jean-Michel Lengrand!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jean-Michel Lengrand kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jean-Michel Lengrand en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jean-Michel Lengrand via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jean-Michel Lengrand of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jean-Michel Lengrand?

Kunst kopen van Jean-Michel Lengrand begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jean-Michel Lengrand, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jean-Michel Lengrand. Om meer kans te maken om de Jean-Michel Lengrand te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jean-Michel Lengrand! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.