Jehan Berjonneau (1890-1966)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Jehan Berjonneau
Jehan Berjonneau (1890-1966)

Jehan Berjonneau (1890-1966)

Jehan BERJONNEAU (Montmorillon 26 december 1890, 23 december 1966 in Parijs) was een Franse schilder.Autodidact, geboren in een een bescheiden boerenfamilie. Gaat op 18 jarige leeftijd naar de Academie Julian in Parijs waar hij het slechts een jaar volhoud. Hij krijgt enige bekendheid met zijn karakteristieke Provencelandschappen tussen de twee oorlogen. Hij reisde en werkte in Europa, Noord-Afrika en de Verenigde Staten.Van 1919-1935, organiseert hij in Montmorillon, zijn geboortestad regelmatig exposities in het regionale museum voor de moderne kunst.Hij was prominent lid van de Franse Kunstenaarsvereniging , de Onafhankelijken, de Salon d'Automne en de Salon des Tuileries.

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Jehan Berjonneau (1890-1966) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Jehan Berjonneau (1890-1966) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Jehan Berjonneau

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jehan Berjonneau? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jehan Berjonneau. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jehan Berjonneau en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jehan Berjonneau te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jehan Berjonneau!

Volg het aanbod kunst van Jehan Berjonneau te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jehan Berjonneau te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jehan Berjonneau instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jehan Berjonneau kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jehan Berjonneau!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jehan Berjonneau kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jehan Berjonneau en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jehan Berjonneau via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jehan Berjonneau of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jehan Berjonneau?

Kunst kopen van Jehan Berjonneau begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jehan Berjonneau, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jehan Berjonneau. Om meer kans te maken om de Jehan Berjonneau te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jehan Berjonneau! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.