Johan Adriaan Becker (1870-1945)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Johan Adriaan Becker
Johan Adriaan Becker (1870-1945)

Johan Adriaan Becker (1870-1945)

Kunstenaar

De kunstenaar Johan Adriaan BECKER 1870-1945 heeft na de academie zich vooral op het schilderen van stadsgezichten en landschappen gestort. Hij heeft bij leven in Den Haag met Isaac Israels opgetrokken en er wordt gezegd dat ze samen en plein air hebben geschilderd.

Aangeboden items
Verkochte items
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Johan Adriaan Becker (1870-1945) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Johan Adriaan Becker

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Johan Adriaan Becker? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Johan Adriaan Becker. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Johan Adriaan Becker en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Johan Adriaan Becker te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Johan Adriaan Becker!

Volg het aanbod kunst van Johan Adriaan Becker te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Johan Adriaan Becker te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Johan Adriaan Becker instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Johan Adriaan Becker kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Johan Adriaan Becker!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Johan Adriaan Becker kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Johan Adriaan Becker en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Johan Adriaan Becker via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Johan Adriaan Becker of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Johan Adriaan Becker?

Kunst kopen van Johan Adriaan Becker begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Johan Adriaan Becker, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Johan Adriaan Becker. Om meer kans te maken om de Johan Adriaan Becker te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Johan Adriaan Becker! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.