• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Johannes Arnoldus Boland (1838-1922)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Johannes Arnoldus Boland

Johannes Arnoldus Boland (1838-1922)

Kunstenaar

J.A BOLAND ( Geesteren 1838 - Amsterdam 1922).Was restaurateur in het Rijksmuseum te Amsterdam. Werkzaam in het museum van 1886 tot 1917. graveur, reproductiegraficus, prentkunstenaar ,etser, tekenaar. Maakt etsen van werken van meesters. J.A Boland staat vermeld in de Pieter Scheen.

Aangeboden items
2
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. 
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Johannes Arnoldus Boland - Rustende reiziger met ezel kopen? Bied vanaf 30!
Johannes Arnoldus Boland - Rustende reiziger met ezel

Grafiek tot 1900

Geplaatst doorKampR

Eindtijd27-03-2022 om 23:54

Jaartal1865
TechniekEts
Afmetingen9.9 cm x 17.7 cm (h x b)
GesigneerdNaam gedrukt
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Aftersale
Johannes Arnoldus Boland - portret van Johannes van Goyen kopen? Bied vanaf 35!
Johannes Arnoldus Boland - portret van Johannes van Goyen

Grafiek tot 1900

Geplaatst doorKampR

Eindtijd27-03-2022 om 23:59

Jaartal1866
TechniekEts
Afmetingen25.3 cm x 20.7 cm (h x b)
GesigneerdNaam gedrukt
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout

Kunst kopen van Johannes Arnoldus Boland

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Johannes Arnoldus Boland? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Johannes Arnoldus Boland. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Johannes Arnoldus Boland en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Johannes Arnoldus Boland te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Johannes Arnoldus Boland!

Volg het aanbod kunst van Johannes Arnoldus Boland te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Johannes Arnoldus Boland te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Johannes Arnoldus Boland instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Johannes Arnoldus Boland kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Johannes Arnoldus Boland!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Johannes Arnoldus Boland kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Johannes Arnoldus Boland en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Johannes Arnoldus Boland via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Johannes Arnoldus Boland of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Johannes Arnoldus Boland?

Kunst kopen van Johannes Arnoldus Boland begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Johannes Arnoldus Boland, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Johannes Arnoldus Boland. Om meer kans te maken om de Johannes Arnoldus Boland te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Johannes Arnoldus Boland! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.