Johannes Covens (1697-1774)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Johannes Covens
Johannes Covens (1697-1774)

Johannes Covens (1697-1774)

Johannes Covens (1697-1774)

Het huis Covens & Mortier (1721-1866), de grootste cartografische uitgeverij uit de 18de eeuw werd opgericht door Johannes Covens I (1697-1774) en Cornelis Mortier (1699-1783).

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Favoriet
filters
Johannes Covens - Mortier & Coehhoorn ca. 1710 / Historische Kaart van NYMEGEN kopen? Bied vanaf 100!
Johannes Covens (1697-1774) Nederlands Mortier & Coehhoorn ca. 1710 / Historische Kaart van NYMEGEN
Techniek Zeefdruk
Afmetingen 70 x 73 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Johannes Covens

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Johannes Covens? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Johannes Covens. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Johannes Covens en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Johannes Covens te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Johannes Covens!

Volg het aanbod kunst van Johannes Covens te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Johannes Covens te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Johannes Covens instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Johannes Covens kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Johannes Covens!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Johannes Covens kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Johannes Covens en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Johannes Covens via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Johannes Covens of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Johannes Covens?

Kunst kopen van Johannes Covens begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Johannes Covens, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Johannes Covens. Om meer kans te maken om de Johannes Covens te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Johannes Covens! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.