• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Johannes Franciscus Hoppenbrouwers (1819-1866)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Johannes Franciscus Hoppenbrouwers

Johannes Franciscus Hoppenbrouwers (1819-1866)

Kunstenaar

De jonge Hoppenbrouwers kreeg zijn opleiding aan de Haagse Academie voor Beeldende Kunsten en daarna op het atelier van de befaamde landschapsschilder Andreas Schelfhout. Jacobus Hoppenbrouwers schilderde vooral romantische winter- en zomerlandschappen waarvan de compositie, en atmosfeer sterk aan het werk van zijn leermeester doen denken. In zijn tijd al, waren vooral zijn panoramische landschappen zeer gewild. Hoppenbrouwers gaf les aan L. Apol en A.J. Madlener. Vanaf 1845 was hij lid van de Kon. Akademie te Amsterdam.

Aangeboden items
0
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (6 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Johannes Franciscus Hoppenbrouwers (1819-1866) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Johannes Franciscus Hoppenbrouwers (1819-1866) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

Kunst kopen van Johannes Franciscus Hoppenbrouwers

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Johannes Franciscus Hoppenbrouwers? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Johannes Franciscus Hoppenbrouwers. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Johannes Franciscus Hoppenbrouwers en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Johannes Franciscus Hoppenbrouwers te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Johannes Franciscus Hoppenbrouwers!

Volg het aanbod kunst van Johannes Franciscus Hoppenbrouwers te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Johannes Franciscus Hoppenbrouwers te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Johannes Franciscus Hoppenbrouwers instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Johannes Franciscus Hoppenbrouwers kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Johannes Franciscus Hoppenbrouwers!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Johannes Franciscus Hoppenbrouwers kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Johannes Franciscus Hoppenbrouwers en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Johannes Franciscus Hoppenbrouwers via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Johannes Franciscus Hoppenbrouwers of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Johannes Franciscus Hoppenbrouwers?

Kunst kopen van Johannes Franciscus Hoppenbrouwers begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Johannes Franciscus Hoppenbrouwers, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Johannes Franciscus Hoppenbrouwers. Om meer kans te maken om de Johannes Franciscus Hoppenbrouwers te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Johannes Franciscus Hoppenbrouwers! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.