John Baldessari (1931)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. John Baldessari
John Baldessari (1931)

John Baldessari (1931)

Kunstenaar

John BALDESSARI (1931)

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Links
Favoriet
FA. (6 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
John Baldessari - Hot Tub - Lithographie, nummeriert, stempelsigniert kopen? Bied vanaf 380!
John Baldessari - Hot Tub - Lithographie, nummeriert, stempelsigniertGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doormarilyn_de
Eindtijd 08-02-2023 om 19:07
Verzending Internationaal
Jaartal2016
TechniekLitho
Afmetingen24.5 cm x 34.3 cm (h x b)
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van John Baldessari

Wilt u graag een kunstwerk kopen van John Baldessari? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van John Baldessari. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van John Baldessari en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van John Baldessari te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen John Baldessari!

Volg het aanbod kunst van John Baldessari te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van John Baldessari te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u John Baldessari instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe John Baldessari kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van John Baldessari!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van John Baldessari kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van John Baldessari en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van John Baldessari via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van John Baldessari of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van John Baldessari?

Kunst kopen van John Baldessari begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van John Baldessari, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van John Baldessari. Om meer kans te maken om de John Baldessari te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van John Baldessari! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.