Joke Dallinga (1953)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Joke Dallinga
Joke Dallinga (1953)

Joke Dallinga (1953)

Kunstenaar

Joke DALLINGA (Leiden 1953)

Aangeboden items
1
Verkochte items
18
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (9 x Favoriet)
filters
Joke Dallinga - Terras aan Water kopen? Bied vanaf 20!
Joke Dallinga (1953) Nederlands Terras aan Water
TechniekZeefdruk
Afmetingen28.5 cm x 21 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 20
Bied mee Bied mee
FA. (1)

Kunst kopen van Joke Dallinga

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Joke Dallinga? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Joke Dallinga. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Joke Dallinga en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Joke Dallinga te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Joke Dallinga!

Volg het aanbod kunst van Joke Dallinga te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Joke Dallinga te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Joke Dallinga instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Joke Dallinga kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Joke Dallinga!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Joke Dallinga kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Joke Dallinga en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Joke Dallinga via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Joke Dallinga of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Joke Dallinga?

Kunst kopen van Joke Dallinga begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Joke Dallinga, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Joke Dallinga. Om meer kans te maken om de Joke Dallinga te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Joke Dallinga! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.