Jonathan Bragdon (1944)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jonathan Bragdon
Jonathan Bragdon (1944)

Jonathan Bragdon (1944)

Kunstenaar

Jonathan BRAGDON ( Wilmington City (Delaware), 1944)

Aquarellist, schilder

Aangeboden items
Verkochte items
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Jonathan Bragdon (1944) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Jonathan Bragdon

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jonathan Bragdon? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jonathan Bragdon. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jonathan Bragdon en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jonathan Bragdon te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jonathan Bragdon!

Volg het aanbod kunst van Jonathan Bragdon te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jonathan Bragdon te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jonathan Bragdon instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jonathan Bragdon kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jonathan Bragdon!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jonathan Bragdon kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jonathan Bragdon en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jonathan Bragdon via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jonathan Bragdon of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jonathan Bragdon?

Kunst kopen van Jonathan Bragdon begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jonathan Bragdon, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jonathan Bragdon. Om meer kans te maken om de Jonathan Bragdon te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jonathan Bragdon! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.