Joop Smits (1938-2014)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Joop Smits
Joop Smits (1938-2014)

Joop Smits (1938-2014)

Kunstenaar

Joop Smits (Eindhoven 1938 - Mallorca 2014)

Studeerde in 1961 af aan de kunstacademie in Eindhoven.

In 1992 vertrok hij naar Ierland, om daar in een eigen studio aan zijn schilderijen te werken. Tien jaar later zette hij een tweede studio op Mallorca neer. In 2006 verliet hij Ierland, om zich definitief op Mallorca te vestigen

Aangeboden items
Verkochte items
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Joop Smits (1938-2014) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.
Internationaal worden wel 2 items aangeboden. Klik hier om deze te bekijken.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Joop Smits

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Joop Smits? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Joop Smits. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Joop Smits en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Joop Smits te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Joop Smits!

Volg het aanbod kunst van Joop Smits te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Joop Smits te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Joop Smits instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Joop Smits kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Joop Smits!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Joop Smits kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Joop Smits en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Joop Smits via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Joop Smits of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Joop Smits?

Kunst kopen van Joop Smits begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Joop Smits, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Joop Smits. Om meer kans te maken om de Joop Smits te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Joop Smits! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.