Joost Huizinga (1939)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Joost Huizinga
Joost Huizinga (1939)

Joost Huizinga (1939)

Kunstenaar

Joost HUIZINGA (Bandung 1939)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
Joost Huizinga - Compositie kopen? Bied vanaf 65!
Joost Huizinga (1939) Nederlands Compositie
TechniekEts
Afmetingen44 cm x 62 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 65
Bied mee Bied mee
FA. 

Kunst kopen van Joost Huizinga

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Joost Huizinga? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Joost Huizinga. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Joost Huizinga en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Joost Huizinga te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Joost Huizinga!

Volg het aanbod kunst van Joost Huizinga te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Joost Huizinga te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Joost Huizinga instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Joost Huizinga kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Joost Huizinga!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Joost Huizinga kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Joost Huizinga en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Joost Huizinga via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Joost Huizinga of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Joost Huizinga?

Kunst kopen van Joost Huizinga begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Joost Huizinga, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Joost Huizinga. Om meer kans te maken om de Joost Huizinga te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Joost Huizinga! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.