Judith Wiersema (1968)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Judith Wiersema
Judith Wiersema (1968)

Judith Wiersema (1968)

Kunstenaar

Judith WIERSEMA (1968)

Aangeboden items
2
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (10 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Judith Wiersema - Brons - Torso man kopen? Bied vanaf 1250!
Judith Wiersema - Brons - Torso manBeeld / Object
Geplaatst doorKiewitKunst
Eindtijd 19-12-2022 om 19:07
Jaartal2007
TechniekBrons
Afmetingen28 cm x 19 cm x 12 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd
Judith Wiersema - Polyester sculptuur, Artificial leg kopen? Bied vanaf 750!
Judith Wiersema - Polyester sculptuur, Artificial legBeeld / Object
Geplaatst doorVeilingmeester
Eindtijd 16-01-2023 om 21:33
Periode2000 t/m Heden
TechniekKunststof
Afmetingen119 cm x 26 cm x 26 cm (h x b x d)

Kunst kopen van Judith Wiersema

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Judith Wiersema? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Judith Wiersema. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Judith Wiersema en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Judith Wiersema te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Judith Wiersema!

Volg het aanbod kunst van Judith Wiersema te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Judith Wiersema te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Judith Wiersema instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Judith Wiersema kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Judith Wiersema!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Judith Wiersema kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Judith Wiersema en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Judith Wiersema via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Judith Wiersema of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Judith Wiersema?

Kunst kopen van Judith Wiersema begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Judith Wiersema, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Judith Wiersema. Om meer kans te maken om de Judith Wiersema te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Judith Wiersema! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.