Jules Girardet (1856-1938)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jules Girardet
Jules Girardet (1856-1938)

Jules Girardet (1856-1938)

Kunstenaar

Jules Girardetgeboren te Versailles in 1856leerling van Cabanel, in Versailles.( later in Parijs)1876 lid van Parise Salon de Soc.d'Art Franceschilder, tafarelen uit de geschiedenis, portretten, en landschappen.Werk hangt in Musea's te Gent, Bern en Nantes

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
Frans Frans  Zwitsers Zwitsers  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Jules Girardet (1856-1938) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Jules Girardet (1856-1938) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Jules Girardet

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jules Girardet? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jules Girardet. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jules Girardet en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jules Girardet te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jules Girardet!

Volg het aanbod kunst van Jules Girardet te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jules Girardet te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jules Girardet instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jules Girardet kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jules Girardet!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jules Girardet kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jules Girardet en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jules Girardet via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jules Girardet of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jules Girardet?

Kunst kopen van Jules Girardet begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jules Girardet, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jules Girardet. Om meer kans te maken om de Jules Girardet te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jules Girardet! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.