Jurrien Marinus Beek (1879-1965)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jurrien Marinus Beek
Jurrien Marinus Beek (1879-1965)

Jurrien Marinus Beek (1879-1965)

Kunstenaar

Jurrien Marinus BEEK (Arnhem 1879 - Den Haag 1965) vestigde zich rond 1929 in Scheveningen. Woonde daarna in Den Haag. Hij was kunstschilder en kunsthandelaar van eigen werk. Schilderde landschappen, zeegezichten, stillevens, figuurstukken en portretten.

Aangeboden items
2
Verkochte items
21
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jurrien Marinus Beek - Italiaans landschap kopen? Bied vanaf 125!
Jurrien Marinus Beek (1879-1965) Nederlands Italiaans landschap
TechniekOlieverf
Afmetingen27.5 x 37.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 125
Bied mee Bied mee
Jurrien Marinus Beek - Zonder titel kopen? Bied vanaf 100!
Jurrien Marinus Beek (1879-1965) Nederlands Zonder titel
TechniekOlieverf
Afmetingen37 x 32 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jurrien Marinus Beek

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jurrien Marinus Beek? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jurrien Marinus Beek. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jurrien Marinus Beek en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jurrien Marinus Beek te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jurrien Marinus Beek!

Volg het aanbod kunst van Jurrien Marinus Beek te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jurrien Marinus Beek te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jurrien Marinus Beek instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jurrien Marinus Beek kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jurrien Marinus Beek!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jurrien Marinus Beek kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jurrien Marinus Beek en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jurrien Marinus Beek via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jurrien Marinus Beek of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jurrien Marinus Beek?

Kunst kopen van Jurrien Marinus Beek begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jurrien Marinus Beek, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jurrien Marinus Beek. Om meer kans te maken om de Jurrien Marinus Beek te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jurrien Marinus Beek! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.