Karel Dujardin (1626-1678)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Karel Dujardin
Karel Dujardin (1626-1678)

Karel Dujardin (1626-1678)

Kunstenaar

Karel DUJARDIN (Amsterdam 1626 - Venetië 1678)

Aangeboden items
2
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
Karel Dujardin - Twee varkens kopen? Bied vanaf 150!
Karel Dujardin (1626-1678) Nederlands Twee varkens
TechniekEts
Afmetingen12.4 cm x 15.4 cm (h x b)
DragerGeschept Papier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee
FA. (7)
Karel Dujardin - Os en ezel kopen? Bied vanaf 150!
Karel Dujardin (1626-1678) Nederlands Os en ezel
TechniekEts
Afmetingen15.3 cm x 18.5 cm (h x b)
DragerGeschept Papier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee
FA. (5)

Kunst kopen van Karel Dujardin

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Karel Dujardin? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Karel Dujardin. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Karel Dujardin en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Karel Dujardin te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Karel Dujardin!

Volg het aanbod kunst van Karel Dujardin te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Karel Dujardin te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Karel Dujardin instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Karel Dujardin kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Karel Dujardin!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Karel Dujardin kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Karel Dujardin en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Karel Dujardin via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Karel Dujardin of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Karel Dujardin?

Kunst kopen van Karel Dujardin begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Karel Dujardin, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Karel Dujardin. Om meer kans te maken om de Karel Dujardin te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Karel Dujardin! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.