Katrien Caymax (1951-2016)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Katrien Caymax
Katrien Caymax (1951-2016)

Katrien Caymax (1951-2016)

Katrien CAYMAX (Limburg (prov. België)1951 - Hasselt 2016)

Aangeboden items
1
Verkochte items
24
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Katrien Caymax - Twee zachte Karakters kopen? Bied vanaf 65!
Katrien Caymax (1951-2016) Belgisch Twee zachte Karakters
Techniek Ets
Afmetingen 42 x 33 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Geschept Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 65
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Katrien Caymax

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Katrien Caymax? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Katrien Caymax. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Katrien Caymax en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Katrien Caymax te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Katrien Caymax!

Volg het aanbod kunst van Katrien Caymax te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Katrien Caymax te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Katrien Caymax instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Katrien Caymax kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Katrien Caymax!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Katrien Caymax kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Katrien Caymax en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Katrien Caymax via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Katrien Caymax of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Katrien Caymax?

Kunst kopen van Katrien Caymax begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Katrien Caymax, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Katrien Caymax. Om meer kans te maken om de Katrien Caymax te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Katrien Caymax! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.