Kees te Kolste (1961)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kees te Kolste
Kees te Kolste (1961)

Kees te Kolste (1961)

Kunstenaar

Geboren Muiderberg 1961 Woonachtig in Zaandam Kees te Kolsté is een mobilistisch schilder omdat zijn werk ontegenzeggelijk dynamisch is. Zijn oeuvre kan als zodanig gekenschetst worden door de coloristische spontaniteit en figuratieve bewegelijkheid. Het abstracte werk van Te Kolsté geeft de toeschouwer de ruimte de gevoelens en verlangens die het werk oproept naar eigen inzicht te interpreteren. Niets wordt vooropgelegd. Het gaat Te Kolsté erom dat zowel de kunstenaar als de toeschouwer met dezelfde verbeeldingskracht en intensiteit met het kunstwerk bezig zijn.

http://explore.rkd.nl/explore/artists/119339

Aangeboden items
0
Verkochte items
19
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Kees te Kolste (1961) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.
Internationaal worden wel 2 items aangeboden. Klik hier om deze te bekijken.

Er zijn 19 items van Kees te Kolste (1961) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 15 mensen die Kees te Kolste (1961) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Kees te Kolste

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Kees te Kolste? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Kees te Kolste. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Kees te Kolste en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Kees te Kolste te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Kees te Kolste!

Volg het aanbod kunst van Kees te Kolste te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Kees te Kolste te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Kees te Kolste instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Kees te Kolste kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Kees te Kolste!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Kees te Kolste kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Kees te Kolste en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Kees te Kolste via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Kees te Kolste of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Kees te Kolste?

Kunst kopen van Kees te Kolste begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Kees te Kolste, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Kees te Kolste. Om meer kans te maken om de Kees te Kolste te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Kees te Kolste! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.