Kees van Citters (1966)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kees van Citters
Kees van Citters (1966)

Kees van Citters (1966)

Kunstenaar

Kees van CITTERS Heemstede, 20 april 1966 houdt zich vanaf zijn middelbare schooltijd intensief bezig met schilderen. Hij woont en werkt sinds 1985 als zelfstandig beeldend kunstenaar in Haarlem. En… is al jaren PiedPiper fanaat. Kees van Citters: ‘In de zomermaanden ben ik achter mijn veldezel te vinden in de bossen en duinen langs de geestgronden tussen Vogelenzang en Santpoort. De schilderingen die ik er maak hebben, net als de schilderijen van tuinen die ik vaak in opdracht vervaardig, een sterk impressionistisch karakter. In mijn atelier schilder ik in nauwkeuriger stijl onderwerpen als ballet en muziek. Het onderwerp van een schilderij is voor mij zeer belangrijk. Samen met de schilderstechniek en de gebruikte materialen en kleuren, is het een cruciaal ingrediënt voor het verhaal dat ik met een schilderwerk vertel. Een goed onderwerp is het halve werk! Muziek en ballet zijn voor mij twee dierbare metaforen, ook al weet ik er technisch weinig van. Kenners ergeren zich vaak zeer aan orkestopstellingen of handposes van dansers in mijn werken. Maar ik hecht niet aan veel wetenschap. John Singer Sargent heeft eens gezegd: “Hoe minder een schilder over zijn onderwerp weet, hoe beter.”

Aangeboden items
3
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
3 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Kees van Citters - Pas de Deux in Blauw kopen? Bied vanaf 30!
Kees van Citters - Pas de Deux in BlauwTekening / Aquarel
Geplaatst doorkeesvancitters
Eindtijd 21-09-2022 om 21:42
Jaartal2020
TechniekGouache
Afmetingen52 cm x 64 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerKarton
IngelijstNiet Ingelijst
Kees van Citters - Pas de Deux Let the dust settle 2020 achterkant gesigneerd kopen? Bied vanaf 30!
Kees van Citters - Pas de Deux Let the dust settle 2020 achterkant gesigneerdTekening / Aquarel
Geplaatst doorkeesvancitters
Eindtijd 27-09-2022 om 21:00
Jaartal2022
TechniekAquarel
Afmetingen52 cm x 64 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerKarton
IngelijstNiet Ingelijst
Kees van Citters - Tour de Lantilly 2022 kopen? Bied vanaf 30!
Kees van Citters - Tour de Lantilly 2022Tekening / Aquarel
Geplaatst doorkeesvancitters
Eindtijd 29-09-2022 om 21:52
Jaartal2022
TechniekGouache
Afmetingen70 cm x 100 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerKarton
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Kees van Citters

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Kees van Citters? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Kees van Citters. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Kees van Citters en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Kees van Citters te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Kees van Citters!

Volg het aanbod kunst van Kees van Citters te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Kees van Citters te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Kees van Citters instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Kees van Citters kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Kees van Citters!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Kees van Citters kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Kees van Citters en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Kees van Citters via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Kees van Citters of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Kees van Citters?

Kunst kopen van Kees van Citters begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Kees van Citters, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Kees van Citters. Om meer kans te maken om de Kees van Citters te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Kees van Citters! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.