Kees van Varenmende (1956)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kees van Varenmende
Kees van Varenmende (1956)

Kees van Varenmende (1956)

Kunstschilder

Kees van VARENMENDE (Den Haag 1956)

Aangeboden items
2
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Kees van Varenmende - Olieverf op paneel, Bassist - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 150!
Kees van Varenmende - Olieverf op paneel, Bassist - Ingelijst (Zeer groot)Schilderij
Geplaatst doorVeilingmeester
Eindtijd 05-02-2023 om 22:33
Jaartal1988
TechniekOlieverf
Afmetingen121 cm x 122 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstNiet Ingelijst
Kees van Varenmende - Olieverf op paneel, Fiddler on the roof - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 150!
Kees van Varenmende - Olieverf op paneel, Fiddler on the roof - Ingelijst (Zeer groot)Schilderij
Geplaatst doorVeilingmeester
Eindtijd 05-02-2023 om 22:56
Jaartal1991
TechniekOlieverf
Afmetingen122.5 cm x 122.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Kees van Varenmende

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Kees van Varenmende? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Kees van Varenmende. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Kees van Varenmende en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Kees van Varenmende te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Kees van Varenmende!

Volg het aanbod kunst van Kees van Varenmende te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Kees van Varenmende te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Kees van Varenmende instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Kees van Varenmende kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Kees van Varenmende!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Kees van Varenmende kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Kees van Varenmende en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Kees van Varenmende via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Kees van Varenmende of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Kees van Varenmende?

Kunst kopen van Kees van Varenmende begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Kees van Varenmende, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Kees van Varenmende. Om meer kans te maken om de Kees van Varenmende te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Kees van Varenmende! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.