Keimpe Kootstra (1948)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Keimpe Kootstra
Keimpe Kootstra (1948)

Keimpe Kootstra (1948)

Kunstenaar

Keimpe KOOTSTRA (Leeuwarden 1948)

Aangeboden items
2
Verkochte items
134
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Keimpe Kootstra - Anemonen in zwarte vaas. kopen? Bied vanaf 250!
Keimpe Kootstra (1948) Nederlands Anemonen in zwarte vaas.
TechniekOlieverf
Afmetingen50 cm x 40 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 250
Bied mee Bied mee
Keimpe Kootstra - Anemonen en mandarijnen. kopen? Bied vanaf 275!
Keimpe Kootstra (1948) Nederlands Anemonen en mandarijnen.
TechniekOlieverf
Afmetingen50 cm x 40 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 275
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Keimpe Kootstra

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Keimpe Kootstra? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Keimpe Kootstra. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Keimpe Kootstra en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Keimpe Kootstra te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Keimpe Kootstra!

Volg het aanbod kunst van Keimpe Kootstra te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Keimpe Kootstra te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Keimpe Kootstra instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Keimpe Kootstra kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Keimpe Kootstra!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Keimpe Kootstra kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Keimpe Kootstra en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Keimpe Kootstra via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Keimpe Kootstra of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Keimpe Kootstra?

Kunst kopen van Keimpe Kootstra begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Keimpe Kootstra, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Keimpe Kootstra. Om meer kans te maken om de Keimpe Kootstra te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Keimpe Kootstra! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.