K.J. Willerding (1886-1974)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. K.J. Willerding
K.J. Willerding (1886-1974)

K.J. Willerding (1886-1974)

Kunstenaar

K. J. WILLERDING (Dringenberg 1886 - Hilversum 1974)

Aangeboden items
2
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
K.J. Willerding - zicht op Horredijk kopen? Bied vanaf 150!
K.J. Willerding - zicht op HorredijkSchilderij
Geplaatst doordekees
Eindtijd 10-02-2023 om 21:18
Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
Afmetingen52 cm x 62 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
K.J. Willerding - C3793-1 - Stilleven met viooltjes kopen? Bied vanaf 100!
K.J. Willerding - C3793-1 - Stilleven met viooltjesSchilderij
Geplaatst doorMarsmeijer
Eindtijd 15-01-2023 om 21:15
Periode1900 t/m 1944
TechniekOlieverf
Afmetingen45.5 cm x 55.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van K.J. Willerding

Wilt u graag een kunstwerk kopen van K.J. Willerding? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van K.J. Willerding. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van K.J. Willerding en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van K.J. Willerding te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen K.J. Willerding!

Volg het aanbod kunst van K.J. Willerding te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van K.J. Willerding te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u K.J. Willerding instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe K.J. Willerding kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van K.J. Willerding!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van K.J. Willerding kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van K.J. Willerding en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van K.J. Willerding via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van K.J. Willerding of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van K.J. Willerding?

Kunst kopen van K.J. Willerding begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van K.J. Willerding, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van K.J. Willerding. Om meer kans te maken om de K.J. Willerding te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van K.J. Willerding! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.