Koos van der Sluys (1920-2005)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Designer
  6. >
  7. Koos van der Sluys
Koos van der Sluys (1920-2005)

Koos van der Sluys (1920-2005)

Kunstenaar

Koos van der SLUYS (Utrecht 1920 - Utrecht 2005)

Van der Sluys is een kunstenaar en ontwerper, opgeleid aan de Rijksacademie voor Beeldende Kunst in Amsterdam. Na afronding van deze opleiding in 1945 begint hij bij Westraven in Utrecht. Daar wordt hij aangesteld als hoofd van en ontwerper bij de afdeling reliëftegels. Een van de tegels die hij introduceerde is de chanoirtegel: een tegel met een effen en vaak witte achtergrond met daarop een gestileerde figuur in een contrasterende kleur, vaak zwart.

Aangeboden items
0
Verkochte items
35
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Koos van der Sluys (1920-2005) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 35 items van Koos van der Sluys (1920-2005) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 11 mensen die Koos van der Sluys (1920-2005) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Koos van der Sluys

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Koos van der Sluys? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Koos van der Sluys. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Koos van der Sluys en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Koos van der Sluys te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Koos van der Sluys!

Volg het aanbod kunst van Koos van der Sluys te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Koos van der Sluys te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Koos van der Sluys instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Koos van der Sluys kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Koos van der Sluys!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Koos van der Sluys kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Koos van der Sluys en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Koos van der Sluys via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Koos van der Sluys of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Koos van der Sluys?

Kunst kopen van Koos van der Sluys begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Koos van der Sluys, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Koos van der Sluys. Om meer kans te maken om de Koos van der Sluys te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Koos van der Sluys! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.