Krikor Momdjian (1947)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Krikor Momdjian
Krikor Momdjian (1947)

Krikor Momdjian (1947)

Kunstenaar

Krikor MOMDJIAN (Bourj-Hammond (Libanon), 1947)

Aangeboden items
2
Verkochte items
23
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
filters
Krikor Momdjian - C211-1 - Abstracte voorstelling kopen? Bied vanaf 25!
Krikor Momdjian (1947) C211-1 - Abstracte voorstelling
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen66.5 cm x 51.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee
FA. 
Krikor Momdjian - La femme masqué kopen? Bied vanaf 10!
Krikor Momdjian (1947) Nederlands La femme masqué
TechniekZeefdruk
Afmetingen65 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 10
Bied mee Bied mee
FA. (1)

Kunst kopen van Krikor Momdjian

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Krikor Momdjian? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Krikor Momdjian. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Krikor Momdjian en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Krikor Momdjian te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Krikor Momdjian!

Volg het aanbod kunst van Krikor Momdjian te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Krikor Momdjian te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Krikor Momdjian instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Krikor Momdjian kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Krikor Momdjian!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Krikor Momdjian kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Krikor Momdjian en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Krikor Momdjian via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Krikor Momdjian of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Krikor Momdjian?

Kunst kopen van Krikor Momdjian begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Krikor Momdjian, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Krikor Momdjian. Om meer kans te maken om de Krikor Momdjian te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Krikor Momdjian! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.