Lena Blohmé (1954)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Lena Blohmé
Lena Blohmé (1954)

Lena Blohmé (1954)

Kunstschilder, Graficus

Lena BLOHMÉ (Växjö 1954)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Zweeds Zweeds  
Links
Favoriet
filters
Lena Blohmé - Linosnede, Midzomernacht - Ingelijst kopen? Bied vanaf 40!
Lena Blohmé Zweeds Linosnede, Midzomernacht - Ingelijst
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen41 x 31.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Lena Blohmé

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Lena Blohmé? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Lena Blohmé. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Lena Blohmé en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Lena Blohmé te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Lena Blohmé!

Volg het aanbod kunst van Lena Blohmé te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Lena Blohmé te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Lena Blohmé instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Lena Blohmé kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Lena Blohmé!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Lena Blohmé kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Lena Blohmé en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Lena Blohmé via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Lena Blohmé of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Lena Blohmé?

Kunst kopen van Lena Blohmé begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Lena Blohmé, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Lena Blohmé. Om meer kans te maken om de Lena Blohmé te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Lena Blohmé! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.