Lenneke Saraber (1967)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Lenneke Saraber
Lenneke Saraber (1967)

Lenneke Saraber (1967)

Kunstenaar

Lenneke SARABER (Hengelo 1967)

Aangeboden items
1
Verkochte items
65
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (41 x Favoriet)
filters

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Lenneke Saraber - Paadje in het licht kopen? Bied vanaf 75!
Lenneke Saraber - Paadje in het lichtGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorBenB2019
Eindtijd 19-03-2023 om 16:56
Jaartal2002
TechniekZeefdruk
Afmetingen97 cm x 67 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Lenneke Saraber

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Lenneke Saraber? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Lenneke Saraber. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Lenneke Saraber en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Lenneke Saraber te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Lenneke Saraber!

Volg het aanbod kunst van Lenneke Saraber te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Lenneke Saraber te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Lenneke Saraber instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Lenneke Saraber kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Lenneke Saraber!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Lenneke Saraber kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Lenneke Saraber en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Lenneke Saraber via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Lenneke Saraber of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Lenneke Saraber?

Kunst kopen van Lenneke Saraber begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Lenneke Saraber, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Lenneke Saraber. Om meer kans te maken om de Lenneke Saraber te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Lenneke Saraber! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.